FAQ

Veelgestelde vragen

Wanneer moet ik bestellen om zeker te zijn van levering op dezelfde dag? Voor bestellingen en betalingen die voor 15.00 uur zijn geplaatst, kunnen we dezelfde dag nog levering aan de logistieke dienstverlener garanderen.

Hoe kan ik na het plaatsen van mijn bestelling informatie ontvangen over de verzending van mijn pakket? Zodra je je bestelling hebt geplaatst en je betaling hebt gedaan, ontvang je automatisch een e-mail met informatie over het trackingnummer van je pakket.

Hoe lang duurt het om mijn auto op te laden met de laadkabel die ik heb besteld? De tijd die nodig is om je elektrische of hybride auto op te laden hangt af van de laadkabel en de auto.

Ervan uitgaande dat de auto dezelfde oplaadcapaciteit heeft als de gebruikte oplaadkabel, geeft de volgende tabel een goed overzicht van de oplaadtijden:


Laadkabel Laadvermogen Auto met 30 kWh accu Auto met 60 kWh accu Auto met 90 kWh accu
mobiele lader13 ampère 3,0 kW 8 uur 16 uur 24 uur
1 fase 16 ampère 3,7 kW 8 u. 16 uur 24 uur
1 fase 32 ampère 7,4 kW 4 uur. 8 uur. 12 uur
3 fase 16 ampère 11 kW 3 uur. 6 uur. 9 uur
3 fasen 32 ampère 22 kW 1,5 uur. 3 uur. 4.5 uur
Wat is een trifasekabel?

Een cavo di ricarica trifase heeft 3 conduttori waarlangs de spanning van 230V kan worden doorgegeven, wat de snelheid van de ricarica aanzienlijk verhoogt. I cavi di ricarica trifase sono disponibili con capacità di carica di 11 kW e 22 kW. Als il box di ricarica è adatto anche alla ricarica trifase, la velocità di ricarica sarà notevolmente superiore rispetto, ad esempio, a quella di un caricabatterie per cellulari con presa di corrente.

Posso utilizzare un cavo di ricarica trifase in un box di ricarica monofase?

Non vi è alcun problema nell'utilizzare un cavo di ricarica trifase in una scatola di ricarica monofase. Tuttavia, la capacità di ricarica è solo monofase.

Posso ricaricare la mia auto elettrica a casa senza un punto di ricarica?

Ja, dat is mogelijk. I nostri caricabatterie per cellulari sono stati progettati appositamente per questo scopo. Het is voldoende om ze aan te sluiten op een normale stroomvoorziening of op een CEE stroomvoorziening, als je die hebt. Raadpleeg ons assortiment autobatterijen voor mobiele telefoons door op deze link te klikken.

Posso utilizzare un cavo di ricarica trifase in una scatola di ricarica monofase?

on c'è alcun problema a utilizzare un cavo di ricarica trifase in una scatola di ricarica monofase. Tuttavia, la capacità di ricarica è solo monofase.

Posso ricaricare la mia auto elettrica a casa senza un punto di ricarica?

Ja, dat is mogelijk. I nostri caricabatterie mobili sono stati progettati appositamente per questo scopo. Het is voldoende om